SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

NSK Padel 2023 live

Geschreven door Orson Schuijers

Padelclub Rotterdam Feyenoord 04-11-2023 17:45

NSK Padel in volle gang

Het NSK padel is in het elfde uur van de groepsfase. De sfeer is goed bij Padelclub Rotterdam Feyenoord en het toernooi verloopt op rolletjes. De meeste deelnemers komen logischerwijs uit Rotterdam. Toch zijn deelnemers uit heel Nederland naar het regenachtige Rotterdam gereden om hun studentenstad te vertegenwoordigen. Kenzie Tetenburg, lid van een de commissies zegt: 'Ik zie geen boze gezichten en iedereen is lekker spontaan hier' sprak hij glimlachend uit over de huidige stand van zaken vanuit het perspectief van de organisatie.

De eerste winnaars bekend

In een van de kleinere competities hier, de 'Advanced Mixed' zijn onze winnaars al bekend. De uitreiking van deze prijs hebben we al gehad en de lachende gezichten zeggen genoeg. 'We zijn helemaal blij met de winst', vertelden ze ons. Met oog op het komende NSK Tennis, waar padel ook weer van de partij is, zeiden Lieke Bouvy en Jasper Dirksen  'Ja, we moeten onze titel zeker gaan verdedigen in mei'.  De winnaars in de 'Beginner Mixed' zijn ook zojuist gehuldigd. Daar hebben Emilie van Eps en Karst Buis de prijzen gepakt. Deze winnaars hebben al een gloednieuw racket en hun gouden medailles ontvangen.

Bouwen naar de finales

In de grotere competities, de 'Beginners' en 'Advanced' bij de mannen, wordt er nog fel gestreden om de laatste paar plekken in de finales. Hugo Kroonen en Bob Hessels, in de schema's 'B13' zitten nu in een hete strijd tegen 'B16' Roman Dokter en Teun Rozenberg. Later op de dag zullen er op sociale media meerdere interviews met deze spelers online komen. De finales zullen beginnen na het gezamenlijke diner, wanneer de grootste winnaars van dit toernooi worden gekroond.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.

%d bloggers liken dit: