SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

FISU Word University Games
Na tweemaal een jaar uitstel i.v.m. Covid-19 vinden de WUG 2021 (naam is onveranderd) van 28 juli tot 8 augustus 2023 plaats in Chengdu, China. Het WUG is het grootste multisportevenement in de wereld na de Olympische Spelen.
WUC Rowing 2024
Komend jaar zal het WUC Rowing 2024 met een samenwerking tussen het organising comittee, de NSRF, de KNRB en Studentensport Nederland worden opgezet tot het grootste studentensport evenement van Nederland.
Scoor voor je Club winactie!
Vanaf vandaag gaat de winactie van Studentensport Nederland en Scoor voor je Club van start. Wil je weten hoe jij kan winnen? Lees dan verder!
GNSK 2023 datum bekend!
Het GNSK 2023 zal plaatsvinden in het weekend van 9, 10 en 11 juni. Sports Centre de Bongerd zal in het teken staan van het grootse studentenmultisportevenement in Nederland
Head of Delegation meeting WUG Lake Placid
Er zal een sterke Nederlandse delegatie afreizen naar Lake Placid. Een delegatie van circa 40 studerende atleten incl. staf die tussen 12 en 22 januari in actie komen op de disciplines; schaatsen, short track, snowboarden, alpine skiën & biatlon.
Update week 2 EUG 2022
Het EUG 2022 is helaas al weer ten einde gekomen. Gelukkig kunnen we allemaal nog nagenieten van de verhalen en foto’s! Wil jij nu weten hoe de Nederlandse atleten het gedaan hebben? Klik op onderstaande knop om het verslag van week 2 te zien.
Goud op de European Universities Games 2022!
Een resultaat om over naar huis te schrijven. Afgelopen weekend hebben Aymen Achnine en Robin Didden het podium gehaald tijdens de European Universities Games 2022 in Lodz.
EUG 2022 update
In deze update het verslag van het EUG 2022 dat op dit moment plaatsvindt in Polen. Week 1 is achter de rug en we hebben al mooie resultaten geboekt door brons te winnen met Judo. Er is nog een volle week aan sport waar wij halsreikend naar uitkijken!
Studentensport Nederland en Scoor voor je Club slaan de handen ineen
Studentensport Nederland en Scoor voor je Club gaan een samenwerking aan. Klik hier om het volledige persbericht te zien.
We’re hiring!
Bij Studentensport Nederland zijn wij opzoek naar jou! Ben jij geïnteresseerd om volgend jaar deel uit te maken van het bestuur 2022-2023? Lees dan verder en meld je aan!
We say NO to WAR.
Studentensport Nederland zegt nee tegen de oorlog.
Eindstand AFAS-stedenklassement 2021.
Het AFAS-stedenklassement 2021 is tot een einde gekomen. Nijmegen is de winnaar geworden van het AFAS-steden klassement 2021.
Online StudentenSportQuiz
Op vrijdag 21 mei staat de tweede editie van de StudentensportQuiz op het programma!!
SSN start campagne #Alleensamen
Het mogen uitoefenen van sport zorgt ervoor dat studenten in beweging blijven en toch ook fysieke sociale contacten kunnen hebben. 
Dé Upbeatles Studentensportquiz komt terug
Wegens groot succes zal er ook dit jaar een online AFAS studentensportquiz worden verzorgd door Studentensport Nederland en de Upbeatles!
Online workshop avond
Op 25 maart organiseert Studentensport Nederland een workshop avond. Tijdens deze avond zullen er in 2 rondes verschillende thema’s worden behandeld.
GNSK 2021 Afgelast
Helaas moeten wij jullie informeren dat wij naar aanleiding van de aanhoudende corona-maatregelen genoodzaakt zijn om het (alternatieve) GNSK 2021 definitief te annuleren.
NSK Weg & Winnaars AFAS Voucher
Op 27 februari heeft het NSK weg voor het eerst digitaal plaatsgevonden. Dit online evenement werd georganiseerd door de Delftse Studenten AV’40.
Oproep kabinet sport voor jongeren
Samen met onze leden en verschillende sport- en jongerenorganisaties hebben wij de handen ineen geslagen om een oproep te doen richting het kabinet om sporten voor jongeren weer mogelijk te maken.
Campagne SSN en de Rijksoverheid #Eenkleingebaar
Veel jongeren voelen zich eenzaam nu, steun elkaar met #eenkleingebaar.

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.