INTRODUCTIE

Het dagelijks bestuur

Het DB bestaat jaarlijks uit 3 tot 5 studenten die zich gezamenlijk een jaar lang inzetten voor de belangen van de sportende student in Nederland. Als bestuurslid van het DB van SSN vervul je een centrale rol in de Nederlandse studentensportwereld en sta je in contact met lokale tot wereldwijde studenten(sport)organisaties en partijen. Samen met de andere bestuursleden ben je met jouw portefeuille mede verantwoordelijk voor het voeren van een goed beleid voor de organisatie. Ieder jaar wisselen de bestuursleden van het Dagelijks Bestuur (DB) van SSN in september.

Bestuur 2023 - 2024Voorzitter 2023 - 2024

Ik ben Luuk Minnaar en de huidig voorzitter van Studentensport Nederland. Vanaf het moment dat ik ben gaan studeren in Utrecht was ik gelijk verkocht aan de studentensport. Ik heb in totaal tien jaar gevolleybald bij Van Slag waarvan ik vijf jaar in de Raad van Advies heb gezeten. Daarnaast ben ik ook twee jaar bestuurder geweest bij Sportraad Utrecht waarvan één jaar als voorzitter. Op het moment ben ik verenigingsadviseur in Purmerend en hiervoor heb ik ook ervaring op mogen doen bij de Nederlandse Bridge Bond en NOC*NSF. Ik ben blij dat ik de komende tijd mijn ervaringen en passie in kan zetten voor de gehele studentensport via Studentensport Nederland. Wil je een keer ergens over sparren schroom dan niet om contact op te nemen.


Secretaris 2023 - 2024

Mijn naam is Mandy Vervoort en ik ben dit jaar secretaris bij Studentensport Nederland. Al van jongs af aan heb ik gevoetbald, en heb daar afgelopen jaar afscheid van genomen. Momenteel ben ik nu nog meer nieuwe sporten aan het ontdekken, waaronder tennis, hardlopen en ook zwemmen. Maar ik ben van plan om nog meer verschillende sporten te gaan uit proberen! Daarnaast ben ik momenteel bezig met mijn Masters Marketing Management en Marketing Analytics aan Tilburg University waarvoor ik momenteel ook mijn scriptie over Charity Sport Events schrijf. Kortom, ik ben een grote fan van sport en als ik niet zelf actief bezig ben, dan ben ik het wel op tv aan het kijken, of bezig met een potje Fifa. Wie weet tot snel! 


Penningmeester 2022 - 2023

Ik ben Patrick Wisse, en dit jaar neem ik de rol van Penningmeester bij Studenten Sport Nederland (SSN) op me. Sport heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Ik begon op jonge leeftijd met voetbal en breidde later mijn interesse uit naar andere sporten, waaronder basketbal, ijshockey, powerliften en sta altijd open voor nieuwe dingen! Tijdens mijn studententijd ben ik zelf aan ijshockey begonnen, een sport die voor mij toen helemaal nieuw was. Omdat ik iets wil betekenen voor de studentensport, lijkt dit voor mij de ideale manier om me zo in te zetten. Ik kijk uit naar een sportief en succesvol jaar!


Verenigingscoördinator

Mijn naam is Kevin van Loon en ik ben sinds februari 2016 vier dagen per week werkzaam voor Studentensport Nederland! In de jaren voor SSN heb ik van alles en nog wat gedaan in de studentensport. Zo was ik penningmeester voor Sportraad Pendragon in Tilburg, voordat dit de naam FOSST kreeg. Daarnaast heb ik mij 3 jaar ingezet als voorzitter van de Tilburgse Studentenhandbalvereniging Camelot en heb ik in de organisatie van de Studentenwintersport en Hart van Brabantloop gezeten. Zelf speel ik een creatieve en spectaculaire vorm van handbal: Beachhandbal. Het ideale aan deze hobby is dat het vooral in de zon en op mooie exotische stranden gespeeld wordt zodat ik sporten met mijn hobby reizen kan combineren. Vanuit Studentensport Nederland hoop ik alleen maar dat wij in de komende jaren als organisatie zo kunnen groeien dat wij voor iedere studentensporter echt meerwaarde hebben.


Communicatie & evenementen

Mijn naam is Sibren Ottens en ik woon in Nijmegen. Ik ben sinds december 2021 werkzaam bij Studentensport Nederland. Ik houd mij bezig met de online communicatie van SSN en ondersteun het in de organisatie van het GNSK. Naast mijn werkzaamheden voor SSN ben ik personal trainer en groepslesinstructeur bij My Healthclub in Nijmegen. Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van sport. Ben ik zelf niet aan het sporten dan geef ik trainingen of stimuleer ik mensen om te gaan bewegen, sport zit in mijn DNA. Ik kijk er dan ook naar uit om met jou mijn passie te delen!


AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.