INTRODUCTIE

Het dagelijks bestuur

Het DB bestaat jaarlijks uit 3 tot 5 studenten die zich gezamenlijk een jaar lang inzetten voor de belangen van de sportende student in Nederland. Als bestuurslid van het DB van SSN vervul je een centrale rol in de Nederlandse studentensportwereld en sta je in contact met lokale tot wereldwijde studenten(sport)organisaties en partijen. Samen met de andere bestuursleden ben je met jouw portefeuille mede verantwoordelijk voor het voeren van een goed beleid voor de organisatie. Ieder jaar wisselen de bestuursleden van het Dagelijks Bestuur (DB) van SSN in september.

Dit jaar heeft zich een unieke situatie onttrokken en is de samenstelling van het bestuur kleiner dan gebruikelijk. Voor het collegejaar 2023-2024 zijn wij opzoek naar partime-bestuurders én commissieleden voor Studentensport Nederland. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs voor een kop koffie!Penningmeester 2022 – 2023

Ik ben Wouter Steenbergen en ik ben dit jaar Penningmeester bij Studentensport Nederland! Ik ben van jongs af aan al bezig met (Top) sport en ben al sinds dat ik begin met studeren bezig met Studentensport kom graag op voor de belangen van de sportende student in Nederland. Verder speel ik waterpolo bij Hydrofiel in Nijmegen en heb daar ook al een jaar als penningmeester gedaan. Maar ik vind het ook zeker leuk om nieuwe sporten te proberen! En studeer ik nu een master Economie in Nijmegen, schroom niet om me een mail te sturen voor meer informatie over studentensport in Nederland.


Verenigingscoördinator

Mijn naam is Kevin van Loon en ik ben sinds februari 2016 vier dagen per week werkzaam voor Studentensport Nederland! In de jaren voor SSN heb ik van alles en nog wat gedaan in de studentensport. Zo was ik penningmeester voor Sportraad Pendragon in Tilburg, voordat dit de naam FOSST kreeg. Daarnaast heb ik mij 3 jaar ingezet als voorzitter van de Tilburgse Studentenhandbalvereniging Camelot en heb ik in de organisatie van de Studentenwintersport en Hart van Brabantloop gezeten. Zelf speel ik een creatieve en spectaculaire vorm van handbal: Beachhandbal. Het ideale aan deze hobby is dat het vooral in de zon en op mooie exotische stranden gespeeld wordt zodat ik sporten met mijn hobby reizen kan combineren. Vanuit Studentensport Nederland hoop ik alleen maar dat wij in de komende jaren als organisatie zo kunnen groeien dat wij voor iedere studentensporter echt meerwaarde hebben.


Communicatie & evenementen

Mijn naam is Sibren Ottens en ik woon in Nijmegen. Ik ben sinds december 2021 werkzaam bij Studentensport Nederland. Ik houd mij bezig met de online communicatie van SSN en ondersteun het in de organisatie van het GNSK. Naast mijn werkzaamheden voor SSN ben ik personal trainer en groepslesinstructeur bij My Healthclub in Nijmegen. Mijn leven staat voor een groot deel in het teken van sport. Ben ik zelf niet aan het sporten dan geef ik trainingen of stimuleer ik mensen om te gaan bewegen, sport zit in mijn DNA. Ik kijk er dan ook naar uit om met jou mijn passie te delen!

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.