Dit is AFAS

AFAS inspireert beter ondernemen. Met onze software, maar vooral door onze medewerkers. We zijn een familiebedrijf, Great Place To Work gecertificeerd en mogen onszelf de beste werkgever van Europa 2021 noemen! Onze identiteit laat zich het beste beschrijven door onze kernwaarden: doen, vertrouwen, gek, en familie. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten. We menen het echt als we zeggen dat als je bij AFAS werkt, je AFAS bént. Dat we dezelfde waarde delen, betekent niet dat we eenheidsworst zijn of dat bij ons allemaal dezelfde types rondlopen. Integendeel. We hechten waarde aan diversiteit. Binnen AFAS wordt de medewerker écht gezien. 


Wat we doen? Wij maken bedrijfssoftware dat wordt gebruikt door meer dan 12.074 organisaties. Sexy hè! Of nou ja, in elk geval onmisbaar voor ieder bedrijf. Omdat bedrijven bezig willen zijn met hun eigen product of dienstverlening, en niet met de administratie die daarbij hoort. Daar helpen we bij.


Als medewerker van AFAS werk je aan een product die door heel veel mensen wordt gebruikt.


Jouw werkt heeft dus echt impact! Checklist Werken bij AFAS:

Meerdere uitjes zoals wedstrijdje AZ, een concert in AFAS Live of een voorstelling in ons eigen theater.

Gemiddelde leeftijd is 34,3 jaar

Uitgebreide lunch

Budget om jezelf te ontwikkelen

Goed salaris 

Verschillende doorgroei mogelijkheden

De AFAS Foundation 

Corporate Social Responsibility

AFAS Software – Speciaal voor jouw organisatieDe grootste online aanbieder van sportprijzen!

Bestel je sportprijzen met korting bij onze partner Budgettrophy!

Je gaat een sportwedstrijd met je vereniging organiseren, maar waar kun je nu het beste je sportprijzen bestellen? Budgettrophy is de grootste online aanbieder van voordelige sportprijzen met een ruim assortiment trofeeën, medailles, glas awards, kampioensschalen, rozetten en nog veel meer. Voor elke sport of gelegenheid heeft Budgettrophy een passende sportprijs. 


Gepersonaliseerde sportprijzen voor elke sport

Naast speciaal ontworpen sportprijzen voor bijvoorbeeld, voetbal, tennis, hockey of atletiek zijn al onze producten volledig naar wens te personaliseren. Upload je bijvoorbeeld je eigen foto, logo of design en laat een persoonlijke tekst op je sportprijs plaatsen. Doorloop eenvoudig het personalisatieproces en maak van jouw sportprijs een echt persoonlijk aandenken. Zelfs als je op korte termijn sportprijzen nodig hebt ben je bij Budgettrophy aan het juiste adres. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw sportprijzen op tijd in huis voor de prijsuitreiking. 


We zijn trots op onze goede klantbeoordeling, klanten beoordelen ons met een 9.1.

Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Profiteer van top kwaliteit producten voor de beste prijs en service.

Bestel met 7,5% korting 

Er is natuurlijk niets fijner dan je studententijd sportief doorbrengen. Daar is Budgettrophy het volledig mee eens en heeft speciaal voor de samenwerking met Studentensport Nederland een exclusieve kortingscode gecreëerd. Deze kortingscode is onbeperkt te gebruiken op www.budgettrophy.com.  

Profiteer nu van 7,5% korting op jouw sportprijzen met de code: 75SSN2023 
SSN biedt kansen!

Sponsoring

Studentensport Nederland (SSN) is de grootste studentensportorganisatie van Nederland.


Als koepelorganisatie voor de studentensportraden in Nederland is SSN er om service te verlenen ten dienste van de studentensport in Nederland en de belangen te behartigen van de ruim 130.000 aangesloten sportende studenten. Samen dragen deze sporters tijdens hun studie bij aan ontmoeting, ontspanning, inspanning, recreatie en prestatie. SSN draagt bij om de studentensport in Nederland in alle deze facetten te bevorderen.


SSN ondersteunt beleidsmakers en bestuurders van Nederlandse Studenten SportorganisatiesSSN zendt nationale selecties uit naar studentenkampioenschappen wereldwijd (WK’s, EK’s & Universiades) SSN speelt een belangrijke rol bij de organsatie van ca. 70 Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK).

SSN biedt kansen:

  • Allround landelijke zichtbaarheid
  • Branding en gerichte promotie bij studenten
  • Aanwezigheid (stand) bij NSK’s met interessante community of interessante lokaties (target regio’s)
  • Meerjarige samenwerking met flexibele inhoud om optimalisatie mogelijk te maken
  • Direct contact met de doelgroep, bij voorkeur ook op eigen campus
  • Gerichte communicatie en promotie bij de doelgroep
  • Geen keuze voor specifieke sport, evenement of regio

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Kevin van Loon via info@studentensport.nl en 06-42172097 of met Peter van Baak van SponsorVisie via (petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715). SponsorVisie helpt SSN met het sponsorbeleid. 

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.