Dit is AFAS

AFAS inspireert beter ondernemen. Met onze software, maar vooral door onze medewerkers. We zijn een familiebedrijf, Great Place To Work gecertificeerd en mogen onszelf de beste werkgever van Europa 2021 noemen! Onze identiteit laat zich het beste beschrijven door onze kernwaarden: doen, vertrouwen, gek, en familie. Zo werken we dus ook. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, en vooral: vol passie voor onze klanten. We menen het echt als we zeggen dat als je bij AFAS werkt, je AFAS bént. Dat we dezelfde waarde delen, betekent niet dat we eenheidsworst zijn of dat bij ons allemaal dezelfde types rondlopen. Integendeel. We hechten waarde aan diversiteit. Binnen AFAS wordt de medewerker écht gezien. 


Wat we doen? Wij maken bedrijfssoftware dat wordt gebruikt door meer dan 12.074 organisaties. Sexy hè! Of nou ja, in elk geval onmisbaar voor ieder bedrijf. Omdat bedrijven bezig willen zijn met hun eigen product of dienstverlening, en niet met de administratie die daarbij hoort. Daar helpen we bij.


Als medewerker van AFAS werk je aan een product die door heel veel mensen wordt gebruikt.


Jouw werkt heeft dus echt impact! Checklist Werken bij AFAS:

Meerdere uitjes zoals wedstrijdje AZ, een concert in AFAS Live of een voorstelling in ons eigen theater.

Gemiddelde leeftijd is 34,3 jaar

Uitgebreide lunch

Budget om jezelf te ontwikkelen

Goed salaris 

Verschillende doorgroei mogelijkheden

De AFAS Foundation 

Corporate Social Responsibility

Een kijkje in het AFAS Experience Center – Hoofdkantoor

AFAS Software – Speciaal voor jouw organisatieDe grootste online aanbieder van sportprijzen!

Budgettrophy: De grootste online aanbieder van sportprijzen!

Sportprijzen bestellen kan goedkoop en snel via de www.budgettrophy.com. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan trofeeën, sportbekers, bekers, bokalen, medailles, beelden, glas awards, kampioensschalen en rozetten. We leveren voor alle sporten en evenementen prijzen.

Bij Budgettrophy weten we dat iedere vereniging, consument of bedrijf een ander budget heeft voor de aanschaf van sportprijzen. Daarom vinden we het belangrijk een gevarieerd assortiment aan te bieden waarin producten in verschillende prijsklassen te vinden zijn. Je betaalt alleen voor wat je zelf samenstelt en hebt daardoor altijd de beste prijs. Sportprijzen en medailles bestellen? Budgettrophy is dé webshop!

✓ We zijn trots op onze goede klantbeoordeling, klanten beoordelen ons met een 9.1.

✓ Voor 12 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

✓ Profiteer van de beste prijs en top kwaliteit producten en service.


Budgettrophy is onderdeel van Jartazi Sport en promowear. Dus ben je op zoek naar sporttenues of trainingspakken? Ga dan naar onze site en profiteer van onderstaande lopende actie!

Bestel met 7,5% korting

Budgettrophy is de grootste én goedkoopste (web)winkel voor al je sportprijzen. Of je nu op zoek bent naar een sportprijs voor voetbal, tennis, atletiek of hockey, wij hebben de juiste (sport)prijs!


Door de samenwerking met Stichting Studentensport Nederland (SSN) is het nu mogelijk om met 7,5% extra korting te bestellen. Dus wil jij sportbekers en medailles bestellen? Profiteer dan van deze kortingsactie bij de goedkoopste (web)winkel voor al uw (sport)prijzen!


De kortingscode die je hierbij voor het jaar 2021 dient

te gebruiken is: SSN@2021!


SSN biedt kansen!

Sponsoring

Studentensport Nederland (SSN) is de grootste studentensportorganisatie van Nederland.


Als koepelorganisatie voor de studentensportraden in Nederland is SSN er om service te verlenen ten dienste van de studentensport in Nederland en de belangen te behartigen van de ruim 130.000 aangesloten sportende studenten. Samen dragen deze sporters tijdens hun studie bij aan ontmoeting, ontspanning, inspanning, recreatie en prestatie. SSN draagt bij om de studentensport in Nederland in alle deze facetten te bevorderen.


SSN ondersteunt beleidsmakers en bestuurders van Nederlandse Studenten SportorganisatiesSSN zendt nationale selecties uit naar studentenkampioenschappen wereldwijd (WK’s, EK’s & Universiades) SSN speelt een belangrijke rol bij de organsatie van ca. 70 Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK).

SSN biedt kansen:

  • Allround landelijke zichtbaarheid
  • Branding en gerichte promotie bij studenten
  • Aanwezigheid (stand) bij NSK’s met interessante community of interessante lokaties (target regio’s)
  • Meerjarige samenwerking met flexibele inhoud om optimalisatie mogelijk te maken
  • Direct contact met de doelgroep, bij voorkeur ook op eigen campus
  • Gerichte communicatie en promotie bij de doelgroep
  • Geen keuze voor specifieke sport, evenement of regio

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Kevin van Loon via info@studentensport.nl en 06-42172097 of met Peter van Baak van SponsorVisie via (petervanbaak@sponsorvisie.nl of 06-41942715). SponsorVisie helpt SSN met het sponsorbeleid. 

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.