Ondersteuning

Het volgen van workshops is één van de manieren waarop Studentensport Nederland haar leden ondersteunt. Leden van SSN kunnen bij de organisatie ook altijd terecht met vragen omtrent sport- en bestuurszaken. Het netwerk van SSN is groot, dus er is bijna altijd wel een manier op antwoord te krijgen op jullie vragen. Schroom vooral niet om vragen te stellen!Workshops & Trainingen

Als Studentensport Nederland hechten wij veel waarde aan de verdere ontwikkelingen van onze leden. Samen met aantal partijen heeft SSN de handen ineen geslagen om deze verdere ontwikkeling te kunnen stimuleren. Met behulp van het trainersbestand bieden wij onze leden een laagdrempelige manier om zich verder te kunnen ontwikkelen. Leden van SSN betalen een gereduceerd tarief voor het volgen van diverse trainingen en workshops. Aangezien SSN ontwikkeling van haar leden erg belangrijk vindt is er de mogelijkheid om een financiële bijdrage te krijgen voor het volgen van een training. Dit kan natuurlijk alleen als er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Meer informatie hierover lees je in het trainersbestand.

Het trainersbestand is een bundeling van informatie over verschillende trainingsbureaus in Nederland waar SSN mee samenwerkt. Het bestand bevat onder andere informatie over de soorten trainingen die deze bureaus aanbieden. Wil je als bestuur bijvoorbeeld beter leren samenwerken? Of wil je misschien een workshop aanbieden aan je eigen lidverenigingen over het werven van sponsoren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tevens bieden diverse trainingsbureaus ook trainingen op maat aan speciaal voor studentbestuurders. Enthousiast geworden en meer willen weten? Kijk dan snel in ons trainersbestand!

Indien er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Trainers

Workshops & Trainingen

Feisty, dat betekent zoiets als pittig, vurig, sommigen zouden zelfs hardnekkig kunnen zeggen. Wat bedoelen wij ermee? Trainingen vol enthousiasme, power en inhoud, die blijven hangen – en waar het persoonlijke altijd een streepje voor heeft op het zakelijke. Wij zorgen ervoor dat de training volledig bij jullie situatie past, zodat je razendsnel jouw skills kan aanscherpen!

Feisty trainers kennen de studentenwereld door en door. We hebben ruime ervaring binnen de studentensport, studie- en studentenverenigingen en de medezeggenschap. Onze expertise ligt o.a. bij acquisitie, teamdynamiek, communicatie & lobby. We bespreken graag wat het beste aansluit bij jouw vereniging of bestuur.Wij zijn expert in onderwijs, leiderschap en organisatie. Met programma's, begeleiding, workshops, advies en coaching ondersteunen wij het welzijn en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van een ieder in het hoger onderwijs: van bestuurs- en directieleden, hoogleraren, coördinatoren, docenten, PHD's en studenten.

Geen standaardformules, maar alles op maat met aandacht voor ieders wensen en behoeftes. Het kan bijvoorbeeld eenvoudig een workshop time management zijn, of veel complexere vorm van teamcoaching en persoonlijke effectiviteit, of onderhandelen met externen, Mentale Vitaliteit en leiderschap. Om maar wat concrete items te benoemen.

Op deze wijze dragen wij onze steen bij aan de bouw van het hoger onderwijs van de toekomst. Wij ondersteunen de creatie van organisaties en leeromgevingen waar talenten tot bloei komen en iedereen bevlogen, bewust en betrokken met elkaar samenwerkt!


SponsorVisie helpt honderden verenigingen tegen lage kosten structureel met fondsenwerving d.m.v. de verschillende producten, maar soms hebben verenigingen behoefte aan ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld bij het opzetten van een sponsorcommissie, grote financieringen of het vinden of beter bedienen van grote sponsors.

Daarnaast adviseert SponsorVisie diverse organisaties over sponsoring, sponsorbeleid en crowdfunding. Voor diverse gemeentes zetten wij sponsorsamenwerkingen tussen sportverenigingen op. Voor de KNVB ontwikkelden wij inhoudelijke sponsorcontent voor op KNVB.nl en voor diverse bedrijven bedenken wij leuke sponsoractivaties die bijdragen aan zowel de sfeer of ambities van de sportorganisaties als aan de doelstellingen van de sponsor. We zijn vooral trots op onze recente activaties voor Picnic, ING en Donald Duck.


Als Reeland Consultancy zijn wij al bijna 20 jaar lang gericht op het Midden- en Kleinbedrijf maar leveren ook ondersteuning aan sportorganisaties en sportverenigingen. Deze is mede gebaseerd op de ruime ervaringen als bestuurder binnen de sport.

Als direct uitvloeisel daarvan zijn gaandeweg workshops ontwikkeld. In overleg met de opdrachtgever kunnen deze worden aangepast aan de hun wensen en ideeën. Gezamenlijk kunnen we toewerken naar die werkvormen en inhoudelijke punten die het beste bij de sportorganisatie past. De workshop moet namelijk niet alleen informatief maar ook toegespitst op de praktijk en bovenal leuk zijn.


Power2Improve helpt al bijna 20 jaar Studentsportbestuurders en -besturen de betere versie van zichzelf te worden. Dit met maatwerk masterclasses, normaal voor topmanagers, maar betaalbaar gemaakt via en met SSN. 


Op onze site vind je veel en uiteenlopende voorbeelden van trainingen. Maar neem vooral contact op en we maken graag voor jou een maatwerk masterclass. https://www.power2improve.com/

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.