SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

GNSK 2024 komt naar Rotterdam

Het multi-sportevenement voor studenten

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) is met ruim 2000 sporters, begeleiders en vrijwilligers een van de grootste studentensportevenementen van Nederland. Studentensport Nederland organiseert dit jaar de 64e editie in de studentenstad Rotterdam.

Op 7, 8 en 9 juni 2024 zullen de studentensporters uit alle studentensteden van Nederland strijden in 14 verschillende sportdisciplines om de titel Nederlands Studentenkampioen. De stad met de hoogste score in het algemeen klassement mag de titel ‘Studentensportstad 2024’ dragen.

Voor meer informatie ga naar www.gnsk.nl.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.

%d bloggers liken dit: