SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

FISU Word University Games

Na tweemaal een jaar uitstel i.v.m. Covid-19 vinden de WUG 2021 (naam is onveranderd) van 28 juli tot 8 augustus 2023 plaats in Chengdu, China. Alle Covid-19 beperkingen heeft China opgeheven. Het WUG is het grootste multisportevenement in de wereld na de Olympische Spelen en staat open voor topsportende studenten uit het Hoger Onderwijs. Het programma bestaat uit atletiek, badminton, basketbal, handboogschieten, judo, ritmische gymnastiek, roeien, schermen, schietsport, schoonspringen, taekwondo, tafeltennis, tennis, turnen, volleybal, waterpolo, wushu en zwemmen. Ga naar: https://studentensportnederland.nl/fisu-evenementen/ voor meer informatie.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.

%d bloggers liken dit: