SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

Scoor voor je Club winactie!

Vanaf vandaag gaat de winactie van Studentensport Nederland en Scoor voor je Club van start! Iedere studentensportvereniging maakt kans op maar liefst 100 euro tegoed bij de aangesloten ondernemers van Scoor voor je Club. Zo kan je winnen: 

Stap 1) Zorg ervoor dat jouw vereniging is aangemeld bij Scoor voor je Club*. 

Stap 2) Motiveer zoveel mogelijk leden om de digitale clubkaart te downloaden.

Stap 3) Zorg ervoor dat jouw leden hun bank koppelen aan de digitale clubkaart. 

Alle verenigingen die op 31 januari meer dan 25 leden hebben met een gekoppelde clubkaart maken kans op 100 euro tegoed. Op 14 februari wordt bekend gemaakt welke studentensportvereniging heeft gewonnen! De winnaar wordt bekendgemaakt middels een loting. Iedere club met meer dan 25 nieuwe aangesloten leden bij Scoor voor je Club maakt dus evenveel kans.

Naast toffe prijzen in de Scoor voor je Club app kunnen aangesloten studenten in februari een speciaal Studentensport Nederland tegoed winnen. Zo worden er geldprijzen verloot onder alle aangesloten studenten. Jij kan maar zo de winnaar zijn!

Wil je niks missen over de acties volg Studentensport Nederland dan op Instagram of Facebook.

Meer weten over Scoor voor je Club lees hier over onze samenwerking en wat Scoor voor je Club voor jou kan betekenen.

*zorg ervoor dat je club is aangemeld via Studentensport Nederland

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.

%d bloggers liken dit: