SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

Online StudentenSportQuiz

Beste Studentensport Liefhebber,

Op vrijdag 21 mei staat de tweede editie van de StudentensportQuiz op het programma!! Vorig jaar was de eerste editie, met bijna 500 deelnemers, een groot succes en wij dagen jou uit om er dit jaar met de prijzen vandoor te gaan!!

Deelname is gratis en open voor iedereen, voor studenten én niet studenten!! Net als vorig jaar wordt de quiz gepresenteerd door de ervaren quizmasters van Upbeatles en is het te volgen via Youtube. De livestream start vanaf 20:00 en de eerste ronde begint om 20:30.

Van tevoren inschrijven is niet nodig! Het enige dat jij moet doen is zorgen dat je een team samenstelt en geniet van een mooie avond. Een link naar de antwoordformulieren wordt vrijdag tijdens de aftrap van de quiz met jullie gedeeld!!

Meer informatie is deze week te vinden op de evenementpagina.

Uiteraard stellen wij het erg op prijs als jullie dit ook met vrienden en andere studentensporters kunnen delen!!

Livestream: https://www.youtube.com/watch?v=ho9tf0BpiI4

Evenementpagina: https://www.facebook.com/events/301837304649729/?active_tab=discussion

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.