SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

SSN start campagne #Alleensamen

#Alleensamen zorgen we dat we kunnen blijven sporten.  Sinds enige tijd mogen we weer binnen de maatregelen met elkaar buiten sporten. Sport is ontzettend belangrijk voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid van studenten. Studenten wonen vaak in niet al te grote kamers en komen door de huidige maatregelen lastiger in contact met elkaar. Het mogen uitoefenen van sport zorgt ervoor dat studenten in beweging blijven en toch ook fysieke sociale contacten kunnen hebben. 

Studentensport Nederland is samen met de Rijksoverheid een campagne gestart. Met de boodschap die wij hiermee uitdragen hopen dat wij samen met jullie kunnen blijven genieten van de sport. Laten wij ons allen aan de geldende maatregelen houden zodat wij elkaar op het veld en hopelijk snel ook in de zaal kunnen ontmoeten. 

Wil jij ook je steentje bijdragen en meedoen aan de campagne? Ga naar de website van Studentensport Nederland, maak een account aan en genereer je eigen poster. Tag @studentensportnederland zodat zij de boodschap verder kunnen delen!

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.