SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

Dé Upbeatles Studentensportquiz komt terug

Wegens groot succes zal er ook dit jaar een online AFAS studentensportquiz worden verzorgd door Studentensport Nederland en de Upbeatles! Wil jij graag revanche nemen? Laten zien dat je sportkennis alleen maar gegroeid is? Of heb jij vorig jaar dit prachtige evenement helaas moeten missen? Dan is er NU de kans voor jou om dit waar te maken.

De quiz zal plaatsvinden op vrijdag 21 mei van 20:00 tot 22:00 en deelnemen is geheel gratis. Het enige wat jij met je team hoeft te doen is een fantastische teamnaam bedenken en er helemaal klaar voor zijn om de winst in de wacht te slepen!

Bovendien zijn er prachtige prijzen te winnen dus trommel zoveel mogelijk teamgenoten, studiegenoten of vrienden op en zet vrijdag 21 mei in je agenda!

Tot dan!

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.