SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

GNSK 2021 Afgelast

Helaas moeten wij jullie informeren dat wij naar aanleiding van de aanhoudende corona-maatregelen genoodzaakt zijn om het (alternatieve) GNSK 2021 definitief te annuleren.

In de afgelopen maanden hebben wij in voorbereiding op dit prachtige evenement met liefde en plezier verschillende malen overleg gehad over een alternatieve vorm van het GNSK 2021. De opzet waarbij we via voorrondes toe zouden werken naar een finaleweekend op 5 en 6 juni gaf ons een mooi vooruitzicht en gaf ons ook veel energie. Wij vinden het dan ook bijzonder jammer dat we samen met de OSSO’s hebben moeten besluiten dat, ondanks alle beste bedoelingen en ondanks alle creatieve oplossingen, het niet haalbaar en niet verstandig is om het evenement door te laten gaan.

Wij willen jullie allen nadrukkelijk bedanken voor de samenwerking, het meedenken en waardevolle input in aanloop naar een evenement waar we jullie graag fysiek ontmoeten hadden. In het bijzonder willen wij Luuk Minnaar bedanken voor al het werk dat hij heeft verzet in deze afgelopen maanden.

Wat de komende maanden ons precies gaat brengen met betrekking tot de doorgang vanNederlandse Studenten Kampioenschappen is moeilijk te zeggen, maar wij hopen jullie hier snel over te informeren.

Wij zien jullie graag allen weer op het GNSK in 2022!

Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie die richten mailen naar: sport@studentensport.nl

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.