SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

NSK Weg & Winnaars AFAS Voucher

Op 27 februari heeft het NSK weg voor het eerst digitaal plaatsgevonden. Dit online evenement werd georganiseerd door de Delftse Studenten AV’40. Voor deelnemers was het mogelijk om door middel van Strava uploads deel te nemen aan de 5km en de 10k. Daarnaast was het ook mogelijk om deel te nemen aan het creatieve figur running, waarbij het draait om het tekenen door middel van rennen en gps tracering. Graag feliciteren wij de winnaars van dit sportieve evenement met hun prestatie.

Daarnaast gaf Studentensport Nederland namens AFAS Software tijdens dit evenement 4 vouchers weg ter waarde van 50,- euro aan verschillende verenigingen. Ook deze winnaars willen wij natuurlijk van harte feliciteren. Wij hopen dat de vouchers goed van pas komen!

Bedankt DSAV’40 voor dit sportieve corona proof NSK!

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.