SAMEN STERK VOOR DE SPORTENDE STUDENT!

STUDENTEN SPORT NEDERLAND

Campagne SSN en de Rijksoverheid #Eenkleingebaar

Veel jongeren voelen zich eenzaam nu, steun elkaar met #eenkleingebaar

Studentensport Nederland is in samenwerking met de sportkoepels, de universitaire sportcentra, de aangesloten hbo steden en het Ministerie van Algemene Zaken een campagne gestart om eenzaamheid onder jongeren tegen te gaan.

Helaas moeten mogen wij de komende tijd niet samen sporten zoals gewoonlijk nu de lockdown verlengd is. Juist in deze tijden is het belangrijk om aan elkaar te blijven denken en soms net een beetje extra te doen voor je sportmaatjes, teamgenoten en andere vrienden. Door het weinige sociale contact in deze tijden staat voor veel studenten de mentale gezondheid onder druk. Laten wij in deze lastige periode extra op elkaar letten en elkaar een hart onder de riem steken!

Doe jij ook mee met de campagne van Studentensport Nederland en de Rijksoverheid? Laat zien op jouw social media wat jij in deze tijden doet voor de mensen om je heen met de #eenkleingebaar en tag Studentensport Nederland Rijksoverheid zodat jij weer anderen kunt inspireren!

AFAS Software &

Studentensport Nederland,

een sportieve combinatie.